ΔΡΑΣΗ ΣΤΙΣ ΛΑΙΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ


ΜΠΟΡΟΥΜΕ να στηρίξουμε τους συνανθρώπους μας με ανάγκες και ταυτόχρονα
ΜΠΟΡΟΥΜΕ να μειώσουμε την σπατάλη φαγητού
ΜΠΟΡΟΥΜΕ να το κάνουμε αυτό χάρη στην σημαντική προσφορά των παραγωγών από τις λαϊκές αγορές, και βέβαια χάρη στην εξαιρετική οργάνωση του Boroume
________________________
Ευχαριστούμε πολύ το "Μπορούμε" για την σταθερή και πολύτιμη υποστήριξη των γευμάτων του Οικόπολις και της Οικολογικής Κίνησης Θεσσαλονίκης και τους αγαπημένους εθελοντές και εθελόντριες από United Societies of Balkans και Balkan Hotspot
________________________
«Το Μπορούμε είναι μία μη κερδοσκοπική οργάνωση με σκοπό τον περιορισμό της σπατάλης τροφίμων και την καταπολέμηση του υποσιτισμού σε όλη την Ελλάδα.

Στο πλαίσιο του προγράμματος «Διάσωση & Προσφορά Τροφίμων», καθημερινά, σώζουμε φαγητό και τρόφιμα από όλους τους πιθανούς δωρητές και τα προσφέρουμε, μέσω κοινωφελών φορέων, στους ανθρώπους που βρίσκονται σε επισιτιστική ανασφάλεια. Με αυτόν τον τρόπο μειώνουμε την περιβαλλοντική επιβάρυνση και παράλληλα στηρίζουμε επισιτιστικά τις πιο ευαίσθητες κοινωνικά ομάδες.

Προσεγγίζουμε συνολικά το φαινόμενο της σπατάλης φαγητού μέσω:
- του ενημερωτικού προγράμματος «Καμία Μερίδα Φαγητού Χαμένη»
- του εκπαιδευτικού προγράμματος «Μπορούμε στο Σχολείο»
- του προγράμματος διάσωσης περισσευούμενης αγροτικής παραγωγής «Μπορούμε στο Χωράφι»
- του προγράμματος διάσωσης προϊόντων από λαϊκές αγορές «Μπορούμε στη Λαϊκή»
- του εθελοντικού προγράμματος ενημέρωσης δυνητικών δωρητών τροφίμων «Μπορούμε στη Γειτονιά»
Με το πρόγραμμα «Είμαστε Οικογένεια» στηρίζουμε άμεσα, αξιοπρεπώς και με διαφάνεια τους συνανθρώπους μας με την μεγαλύτερη διατροφική ανάγκη.
Όραμα μας είναι η ανάπτυξη ενός κοινωνικού κινήματος μείωσης της σπατάλης φαγητού και ταυτόχρονα αύξησης της επισιτιστικής στήριξης ανθρώπων σε ανάγκη με βάση την εθελοντική προσφορά.»

Σχόλια